Ieder bedrijf is uniek

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Een website met de juiste content, doordachte navigatie en gebouwd volgens de laatste technische standaarden. Wij verzorgen dat, daarom is Intercessor jouw partner als het gaat om online!

Daarom maakt Intercessor uw website volledig op maat. Geen standaard thema's, maar een website die past bij jouw bedrijf. In overleg verzorgen wij de vormgeving, maar jij bepaalt als ondernemer zelf uit hoeveel pagina's de nieuwe website moet bestaan en wat de inhoud wordt.

Wij realiseren een website met een passende uitstraling en zorgen er daarnaast voor dat nieuwe website ook nog eens klanten oplevert.

In 2004 brak Intercessor de MKB markt open door een goede kwalitatieve website én bijbehorende ondersteuning betaalbaar te maken voor elke ondernemer, ongeacht hij starter of ervaren ondernemer is. Vanuit dat perspectief richt Intercessor zich op de ondernemer en niet op de manager.

Het draait om jou!

Bij ons sta jij als ondernemer centraal bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webwinkel. Wij streven naar een langdurige samenwerking met een prima service en dito bereikbaarheid. Intercessor heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het realiseren van een website geen grote investering met zich mee hoeft te brengen.

Waarom een nieuwe website?

Zoekmachines veranderen continue. Het is dus belangrijk dat je een website hebt die inspeelt op de huidige technische ontwikkelingen, zodat je online goed vindbaar wordt en blijft. Ook is het belangrijk dat een website goed te bekijken is met een smartphone of tablet. Steeds meer klanten zoeken een bedrijf via een mobiel apparaat. Is dit niet in orde? Dan bestaat de kans dat bezoekers de website snel weer verlaten.

Heb je vragen en/of behoefte aan een vrijblijvend gesprek?